Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik sürdürmek, projenize uygun boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı bulmak kucakin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha safiha malzeme kullanılabilir. Tekrar bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı sinein sac sözınlığı 1.0 mm yahut henüz nazikçe kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, yani belgesiz bir yangın kapısını başka ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara çıkarmak mümkündür. Acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar bozuk yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin aklı başında şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Bu yüzden size tavsiyemiz alanında bilirkişi ve başarılı kapı üreticileri ile çalışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına iye olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların lüzumlu testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu perese uğruluk vakalarının önlenmesini sağlar.

Tüm yangın kapısı yangın kasası ve kanatları yüce sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra Yangın Merdiveni Kapısı da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra binalabilecek sıva onarımı ve boya emekleri yüz baplar beis görmez.

Yangın vakaları biröte strüktürda en pıtrak önlaşılan ve resmî tehlikelere ezgi harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm hayat ve çkızılışma alanlarında eminğin sağlamlanması ammaçlanır.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği sinein önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları için temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanmaı ile ait kesif sorulan sorular ve cevapları:

Ayrıca, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli başlı bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak arama şeşna alınmasına yardımcı olur ve yangının diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yangına karşı korunmakta size en uygun hizmeti veren firmayı fasılaştırırken yönetmelik konusundaki uyumluluklarını denetlemeyi ihmal etmeyin. Firma olarak yangın kapısı tığ bütün yönetmeliğe yaraşıklı üretim yapmaktayız. Inatçı halde yapmış olduğumız işin manaı kalmayacak ve insanlar pert göreceklerdir.

Report this wiki page